В края на 2019 г. в Електроразпределение Юг (част от

...
В края на 2019 г. в Електроразпределение Юг (част от
Коментари Харесай

Нови УТВ машини и вишки подсилват Електроразпределение Юг в Родопите

В края на 2019 година в Електроразпределение Юг (част от EVN) беше доставена нова профилирана техника – 2 бр. нови UTV и 6 бр. нови високопроходими автовишки.

Новите УТВ (UTV) машини са позиционирани в Смолян и в Девин. Заедно с машините са доставени и ремаркета за по-бързото им превозване в разнообразни елементи на територията на Електроразпределение Юг при нужда. Всяко УТВ е оборудвано с лебедка, теглич, вериги за придвижване в сняг и тиня, кабина с три места и защитна рамка, осигуряваща механична отбрана на купето.

Специализираната техника УТВ е предопределена за достъп в труднодостъпни места и пресечени терени в комплицирана зимна конюнктура.

Първите УТВ бяха доставени в сдружението през януари 2019 година и все още те са позиционирани в Чепеларе и Кърджали. По този метод огромна част от труднодостъпните региони в Родопите се обслужват от новата съвременна техника. Специализираните машини ще могат да се употребяват от всички подготвени за задачата сътрудници на сдружението.

Допълнително нови 6 бр. високопроходими автовишки са доставени в Девин, Чепеларе, Димитровград, Раднево, Харманли и Момчилград.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР