В края на 2019 г. бяхме много приятно изненадани от

...
В края на 2019 г. бяхме много приятно изненадани от
Коментари Харесай

Кокаиновата война в Мексико тръгва по телевизията

В края на 2019 година бяхме доста прелестно сюрпризирани от новината, че bTV са решили да закупят правата за излъчването на трите сезона на " Наркос ".

Величието и падението на Пабло Ескобар и по малкия екран

Как се изкарват по 5 милиона $ за седмица

Още по-приятно сюрпризирани сме от обстоятелството, че в ефира на bTV Action ще тръгне и първият сезон на " Наркос: Мексико " . В него, както добре знаем, сменяме както времето, по този начин и мястото на деяние - от Колумбия в Мексико.

В началото на 80-те години на предишния век по-находчивите мексиканци са изкарвали нелоши пари от търговията с марихуана. Феликс Гаярдо (Диего Луна) обаче мисли огромно и взема решение да сплоти всички по-големи производители на лекия опиат в един огромен картел.
 Феликс Гаярдо (Диего Луна)

Феликс Гаярдо (Диего Луна)

Дори единствено изречено на глас, това си е предизвикателно, какво ли остава да бъде направено. Гаярдо обаче е решен проектът му да успее. Когато схваща, че от кокаин се печели в пъти повече, играта придобива разнообразни измерения.

Агентът на DEA Кики Камарена (Майкъл Пеня) е назначен от службата, с цел да попречи на Феликс Гаярдо да се трансформира в най-силния човек в Мексико.
 Кики Камарена (Майкъл Пеня)

Кики Камарена (Майкъл Пеня)

Първият епизод на " Наркос: Мексико " ще бъде излъчен на 16 януари от 20 ч. по bTV Action , а останалите девет ще можем да гледаме всеки работен ден по същото време.
 Narcos: Mexico, Диего Луна, Netflix и първи тийзър към втори сезон на сериала
Никой не е недостижим в кокаиновата война

Първи тийзър на Narcos: Mexico

По този метод ще можем да си напомним какво се е случило преди вторият сезон на сериала да бъде разполагаем в Netflix (13 февруари).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР