В кръвта на Людмила Живкова по време на аутопсията е

...
В кръвта на Людмила Живкова по време на аутопсията е
Коментари Харесай

Морфин в кръвта на Людмила Живкова

В кръвта на Людмила Живкова по време на аутопсията е открит морфин. Опиатът е бил в огромно количество и не е бил предписван поради здравословните й проблеми. Това сензационно разобличаване направи някогашният началник на ВМА и държавна болница проф. Йовчо Топалов, представен от вестник 168 часа. Той е боен доктор с чин военачалник от запаса.

„ Съобщи ми го в диалог известният ни токсиколог доктор Никола Александров. Той беше в комисията, която организира проучванията и аутопсията на Людмила Живкова. Александров ми сподели по този начин:

„ Професоре, аз съм дал клетва да не споделям нищо, само че помнете го и го кажете където би трябвало и когато би трябвало, че в кръвта на Людмила Живкова беше открит морфин “

Това знам – това споделям. Каза ми го в диалог на четири очи и по тази причина не мога да го потвърдя. Но го знам с безспорна сигуност.

Д-р Александров е един почитан наш токсиколог, който работи доста интензивно и написа доста книги. Той беше лекувал и дъщерята на Желю Желев, която имаше някакви токсични проблеми, само че там не знам точните неща и не желая да ги разясня “, сподели проф. Топалов.

„ Имаше нещо такова – призна, въпреки и насилствено пред „ 168 часа “ самият проф. Никола Александров. Но аз съм токсиколог и по тази причина не съм бил в екипа, който е правил аутопсията. “

Проф. Александров е наследил на поста началник на ВМА точно проф. Топалов. Освен това той е оглавявал масонска ложа и очевидно е човек, който умее да пази секрети.

„ Допускам, че „ смес давила “ – давиловите капки, за които е известно, че Людмила Живкова вземаше в огромни количества поради страданията си, може да е дала сходно отражение в кръвта „, сподели той по въпроса за наличието на наркотичното вещество във вените на алената принцеса.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР