В кратка реч пред дома си в Южна Каролина републиканският

...
В кратка реч пред дома си в Южна Каролина републиканският
Коментари Харесай

Извънредни новини. Хейли се оттегля от президентската надпревара, оставяйки Тръмп единственият основен републикански кандидат

В къса тирада пред дома си в Южна Каролина републиканският политик пожела триумф на Доналд Тръмп, само че отхвърли да поддържа неговата президентска акция.

Ники Хейли завърши своята републиканска президентска акция, откакто претърпя провали в Съединени американски щати в Супер вторник.

Съобщенията, че е подготвена да се отдръпна, започнаха да циркулират в сряда сутринта и Хейли по-късно удостовери решението пред дома й в Южна Каролина.

В речта си, която продължи по-малко от пет минути, някогашният дипломат в Организация на обединените нации не подлага на критика непосредствено Тръмп, само че не поддържа кандидатурата му.

„ По всяка възможност Доналд Тръмп ще бъде претендентът на републиканците, когато нашата партийна спогодба се събере през юли “, сподели тя. „ Поздравявам го и му искам триумф. Пожелавам триумф на всеки, който би бил президент на Америка. Страната ни е прекомерно скъпа, с цел да позволим на разликите ни да ни разделят. “

Въпреки че не осъди Тръмп, Хейли се заяде мощната лоялност, която той изисква от п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР