В кратък срок е приключило наказателно преследване на лице, обвинено

...
В кратък срок е приключило наказателно преследване на лице, обвинено
Коментари Харесай

Мъж ще лежи шест години за блудство

В къс период е завършило наказателно гонене на разположение, упрекнато за блудничество от Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Петрич, оповестиха от прокуратурата, написа Българска телеграфна агенция.

В нощните часове на 26 септември, в неосветена част на междублоково пространство, обвиненият М.С. е нападнал 30-годишна жена. 

На идващия ден обвиненият е притеглен към наказателна отговорност и е арестуван. По време на следствието е открито, че обвиненият е осъждан и е изтърпял ефикасна присъда от седем години за обезчестяване, съпроводено с обир при рисков рецидив, осведомят от прокуратурата. 

Съдебното произвеждане се е провело по реда на кратко правосъдно разследване, като подсъдимият е признал всички обстоятелства и условия в обвинителния акт. Районният съд в Петрич е постановил присъда, с която признава М.С. за отговорен. Той е наказан да изтърпи дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 години при непоколебим режим, оповестяват още от Районната прокуратура в Благоевград. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР