В Краматорск вече има 39 загинали, включително 4 деца. Това

...
В Краматорск вече има 39 загинали, включително 4 деца. Това
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: На ракетата, която удари Краматорск, има надпис „За детей“

В Краматорск към този момент има 39 починали, в това число 4 деца. Това оповестиха от пресслужбата на Върховната рада на Украйна.

Тази информация беше доказана и от представителя на СБУ Артем Дехтяренко във " Facebook ".

" Рашисти стреляха по жп гарата в Краматорск. 39 починали, в това число 4 деца ", сподели Дехтяренко.

СБУ към този момент е образувала наказателно произвеждане по този факт.

Действията на руснаците са квалифицирани по член 438 от Наказателния кодекс - " нарушаване на законите и обичаите на войната ".

Стана известно, че на гарата в Краматорск има 4 хиляди души. Това заяви кметът Александър Гончаренко, написа " Канал 24 ".

" Всички видяха и знаеха това. Врагът искаше да убие тези хора. Сред тях 90% са възрастни хора, дами и деца. Има близо 100 ранени души, доста тежко, без крайници.Сега 30-40 хирурзи работят по едно и също време. Ракетни фрагменти са разпръснати по цялата станция ", сподели Гончаренко.

Известно е, че гарата в Краматорск е затворена за приемане на влакове. Затова хората ще продължат да се изтеглят от Славянск.

Припомняме, че на 8 април нашествениците стреляха по жп гарата в Краматорск с касетъчни муниции. На гарата в този миг имаше близо 4000 души, чакащи евакуационни влакове. Владимир Зеленски разгласява фотография, на която се вижда, че на ракетата, блъснала гара Краматорск, се вижда надписът „ за детей “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР