В кръг“ на Стефан Командарев тръгна по кината в България

...
В кръг“ на Стефан Командарев тръгна по кината в България
Коментари Харесай

„В кръг“ беше представен в Швеция, предстоят Испания и Естония

„ В кръг “ на Стефан Командарев потегли по кината в България на 8-ми ноември и единствено за две седмици на екран към този момент е гледан от 11 320 фенове в страната, което е следващият триумф на лентата.

„ Горди сме, че още веднъж имаме филм, който се показва ужасно на фестивали („ В кръг “ към този момент има 6 награди в чужбина и България), само че също по този начин притегля фенове в киносалоните. Очакванията ни са да достигнем „ Посоки “, който беше гледан от над 50 000 фенове у нас “, споделя Стефан Командарев.

Освен триумфа в България, „ В кръг “ продължава с отличното си показване в чужбина. Миналата седмица филмът беше показан в Стокхолм, Швеция . Следващите дни предстоят министър председатели на фестивалите в Хихон, Испания и Талин, Естония .

„ Отзивите на всички места са позитивни, а най-радостното е, че филмът вълнува както феновете в чужбина, по този начин и тези в България. Това значи, че сме съумели да разкажем историята на киноезик, който е понятен на всички места по света “, добавя Командарев.
 В кръг NOVA-->
„ В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на „ Посоки “ . Той споделя историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “.

„ В кръг “ e в кината в цяла България и се реализира с медийната поддръжка на NOVA и поддръжката на ИА „ Национален кино център “, Столична община, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски кино център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР