В концертната зала на НЧ Просвета – 1905“, в село

...
В концертната зала на НЧ Просвета – 1905“, в село
Коментари Харесай

Ветрино отбеляза 10-тата годишнина от влизането ни в Европейския съюз 


В концертната зала на НЧ „ Просвета – 1905 “, в село Ветрино се организира обществено събитие във връзка десетата годишнина от участието на Република България в Европейския съюз и идното и председателство на Съвета на Европейския съюз. Гост на събитието бе регионалният шеф Стоян Пасев, който поздрави присъстващите и даде старт на осведомителната акция. На фона на мултимедийна презентация, той регистрира резултатите от 10 – годишното участие на България в Европейски Съюз, целите на Българското Председателство на Съвета на Европейски Съюз и основните послания в програмата на България.
Кметът на община Ветрино, доктор Димитър Димитров показа резултатите на общината, реализирани вследствие на 10 – те години участие на България в Европейски Съюз, като загатна плановете, осъществени с европейските средства за интервала. Кметът акцентира значимостта им и добави, че те са от изключителна значимост за развиването на общината. Сред гостите на самодейността бяха още представители от Областна администрация Варна, както и представители от Областния информативен център.
В съпътстващата стратегия на събитието бе извършена и викторина с учениците от СУ „ Христо Ботев “ с. Ветрино. Публичното събитие приключи с културно креативна стратегия и всички посетители имаха опцията да се насладят на хубостта в цветове, форми и тон от осъществяванията на децата към НЧ „ Просвета – 1905 “ с. Ветрино и НЧ „ Светлина – 1904 “ с. Белоградец, както и изложбата на най-малките създатели, децата от детските градини на територията на община Ветрино.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР