В контрола ще участва вицепремиерът и министър на финансите Асен

...
В контрола ще участва вицепремиерът и министър на финансите Асен
Коментари Харесай

Депутатите изслушват трима вицепремиери и 11 министри

В контрола ще взе участие вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев. Той ще отговори на въпрос за фрапантно противоречие във финансовите данни за износа на скъпи кожи с косъм от регистъра UNCTAD към Комисията за търговия и развиване на Организация на обединените нации, както и за писмени съглашения сред административнонаказващ орган от Закона за митниците.

Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов също ще взе участие в контрола и ще дава отговор за капиталово желание на плантация за ларви " Насекомо " АД за вътрешно преустрояване и промяна на предназначението на производствено-административна постройка в пилотна плантация за инсекти в с. Лозен, Столична община.

Третият вицепремиер е министърът на районното развиване Гроздан Караджов. Въпросите към него се отнасят за създаване на естакада над свлачището в региона на околност " Трифон Зарезан ", край гр. Варна, както и метода, по който Министерството на районното развиване и благоустройството счита да реши проблемите с качеството на питейната вода на територията на община Хасково.

На депутатски въпроси ще дава отговор и новият министър на защитата Драгомир Заков. Рекорден брой са въпросите пък към другия силов министър - Бойко Рашков. Към министъра на вътрешните работи са заложени 51 въпроса.

На питания ще дава отговор и министърът на енергетиката Александър Николов. Сред въпросите към него има и подобен, обвързван с гарантиране на енергийната сигурност на България.

В контрола ще вземат участие още министърът на образованието Николай Денков, министърът на правораздаването Надежда Йорданова, министърът на външните работи Теодора Генчовска, министърът на опазването на здравето Асена Сербезова, министърът на превоза Николай Събев и други.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР