В консумация на големи количества бира минават дните на Теодора

...
В консумация на големи количества бира минават дните на Теодора
Коментари Харесай

Сестрата на Митко Цонев пие от сутрин до вечер

В консумация на огромни количества бира минават дните на Теодора Цонева – дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева. Дамата с доблестен генезис надига бутилките с питие в кварталното си кафене. Тя дотолкоз прекалява с алкохола, че познатите й са мощно обезпокоени за здравето й.

„ От пиянство не й оставаше време и за кучето си да се погрижи. За да не й се постанова да го храни и извежда на разходки, му откри нови стопани. Преди време написа във фейсбука си, че отпътува за Америка и няма да има кой да гледа домашния й любим, та положителни хора се трогнаха и го взеха в жилището си. Оказа се обаче, че Теодора не е имала никакво желание да пътува за Щатите, просто е желала да се освободи от псето. Сега си стои от заран до вечер с бира в ръка в заведението до дома й и се налива като за международно ”, споделиха пред „ Уикенд ” добре осведомени източници.

И припомниха, че сестрата на Митко Цонев дълги години живееше в Италия, а когато се върна в България, направи несполучлив опит за самоубийство с приспивателни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР