В конкретния случай тази резолюция има малко по-голяма правна тежест

...
В конкретния случай тази резолюция има малко по-голяма правна тежест
Коментари Харесай

Радан Кънев: Днешната резолюция на ЕП удължава икономическата изолация на Русия

„ В съответния случай тази резолюция има малко по-голяма правна тежест от множеството резолюции на Европейския парламент, които по характера си са политически заявления. “ Така евродепутатът Радан Кънев разяснява в ефира на Euronews Bulgaria днешната резолюция на Екологичен потенциал, която афишира Русия за „ страна спонсор на тероризма “.

„ Беше изработен един сериозен разбор - за това с цялостен месец се забави това гласоподаване, с цел да бъдем изцяло наясно с практическите последствия от този избор на Народното събрание. Основните от тях са режимът на наказания се затвърдява досега, в който тази резолюция бъде анулирана “, обясни Кънев.

„ Тоест, до момента в който в ръководството в Русия, в държанието на Русия на интернационалната сцена, настъпи такава смяна, че тя към този момент да не бъде считана за „ страна спонсор на тероризма “ и страна, употребяваща терористични практики “, добави евродепутатът.

„ Това значи, че икономическата изолираност на Русия ще продължи несигурно дълго време, в това число и след края на военните дейности в Украйна “, счита той.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР