В конфликта си с Украйна Русия се стреми да използва

...
В конфликта си с Украйна Русия се стреми да използва
Коментари Харесай

Лондон: Русия ще продължи да използва енергетиката като оръжие

В спора си с Украйна Русия се стреми да употребява енергетиката като оръжие . Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че кинетичните удари на Русия по са предизвикали сериозен дефицит на електрическа енергия в цялата страна, а в международен мащаб съветският президент Владимир Путин употребява енергийната политика, с цел да подкопае интернационалната енергийна сигурност.

Чрез понижаване на газовите потоци към Европа, посредством ограничение на износа по тръбопроводи и смяна на изискванията за заплащане, Путин се пробва да подкопае единството в цяла Европа против противозаконната война на Русия, регистрира английското разузнаване.

Използването на енергетиката като оръжие от страна на Русия евентуално ще остане инструмент за насила , проявяващ връзките сред сигурността на Москва и енергийната политика. Много е евентуално Русия да продължи да употребява енергетиката като оръжие за световна икономическа облага и политическо въздействие, което значи връзката сред енергетиката, сигурността, политическите и военните цели, показват от английското МО.
 Русия уточни на Европа изхода от енергийната рецесия -
Русия уточни на Европа изхода от енергийната рецесия - " Северен поток 2 "

Енергийната сигурност на Стария континент била невъзможна без Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР