В Конферентната зала на Община „Марица” ще се проведе заключителна

...
В Конферентната зала на Община „Марица” ще се проведе заключителна
Коментари Харесай

Община Марица вложи 499 976 лв. в човешки ресурси

В Конферентната зала на Община „ Марица” ще се организира заключителна Пресконференция по плановете за " Развитие на човешките запаси " в 11 часа на 29 ноември.

Става въпрос за планове:

№BG05M9OP001-2.002-0116-С001 „ Център за интегрирани обществени услуги “, процедура за непосредствено даване на безплатна финансова помощ №BG05M9OP001-2.002 „ НЕЗАВИСИМ ЖИВОТ “, Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014-2020г.

В резултат на осъществяване на дейностите по плана се дават новаторски интегрирани обществени услуги на общо 138 консуматори от 19-те обитаеми места на община „ Марица “ за интервал от 18 месеца към основания за задачата Център за интегрирани обществени услуги в с. Крислово. Потребителите са обгрижвани от персонални асистенти, обществен служащ, психолог и рехабилитатор. Постигната е главната цел на плана да се усъвършенства качеството на живот и да се обезпечи достъп до интегрирани услуги за обществено включване на хора с увреждания, хора над 65г. и деца в неспособност за самообслужване./Марица.бг
тагове човешки запаси община марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР