В конферентната зала на комплекс „Дръстър в Силистра започна изнесено

...
В конферентната зала на комплекс „Дръстър в Силистра започна изнесено
Коментари Харесай

Българо-руски туристически бизнес форум в Силистра

В конферентната зала на комплекс „ Дръстър " в Силистра стартира изнесено в Силистра съвещание на бизнес конгрес на Асоциацията на туроператорите на Русия (българо-руска работна група за туризъм). Той е част инициираните от Министерство на туризма на Република България двустранни българо-руски мероприятия въз основата на Програма за взаимни дейности в региона на туризма с Министерство на икономическото развиване на Руската федерация за интервала 2019-2021 година

Форумът стана факт с присъединяване на Федерална организация по туризъм, Асоциация на туроператорите в Русия, както и на районни съветски туристически администрации и отраслови организации, както и на представители на туристическия бизнес.

Домакин на събитието е община Силистра в лицето на доктор Юлиян Найденов - кмет на общината, на доктор Мария Димитрова като ръководител на Общински съвет Силистра, на Ивелин Статев - регионален шеф на област Силистра, общински съветници. С присъединяване на представители на културни институции, хотелиери и притежатели на къщи за посетители, както и на районни институции.

Във форума с изключение на министър Николина Ангелкова и екип от Министрество на туризма, както и представители на прилежащи регионални и общински администрации, участваха Владимир Климанов и Андрей Громов, надлежно генерални консули на РФ във Варна и Русе, ръководители на равнище заместител на изпълнителния шеф на съветската асоциация на туроператорите и други

Сред разискваните тематики: взаимният интерес в областта на туризма, включително при потребление на модерни форми за обезпечаване на сполучлив отдих на туристите. Разгледана бе ролята на превоза за нарастване на туристообмена сред България и Русия. Обсъдени са благоприятни условия за разпространение на България на съветския пазар като целогодишно място за отмора и подсилване на здравето - посредством показване на нови туристически артикули. Направен бе обзор на вероятностите пред проведения детски отдих на море и планина в България.

Варна, Курортен комплекс „ Албена ", Силистра, Добрич и Шумен е маршрутът на огромната демонстрация, първа по размерите си в крайдунавския град от доста години насам. На гостите бяха предоставени рекламни материали на книжен и на електронен притежател, представящи Силистра и Крайдунавска Добруджа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР