В комплекса от мерки за грижа за кожата почистването е

...
В комплекса от мерки за грижа за кожата почистването е
Коментари Харесай

8 груби грешки, които се допускат при почистване на кожата

В комплекса от ограничения за грижа за кожата почистването е от изключително значение. Не изцяло способените операции могат да доведат до сухота, раздразнение и други нежелани положения. Ето 8 от тях.       

Почистваме кожата вярно

Заблуда № 1: Почиствате лицето си един път дневно

Ние сме пленени от стандарта, че би трябвало да почистваме лицето си веднъж дневно (обикновено вечер). Но почистването на кожата заран е основен миг от ежедневната грижа за хубостта. Вечерното разчистване отстранява грима, примесите, а утринната операция разсънва клетките, задейства притока на кръв и има слаб повдигащ резултат. Опитайте се да нанесете козметични средства върху лицето си по масажни линии, с цел да му придадете пресен тип.

Заблуда № 2: Не измивате ръцете си преди разчистване

Отговорете, кой съответно измива ръцете си, преди да си измие лицето? Почистването на кожата ще бъде по-ефективно, в случай че първо си измиете ръцете. Това е значимо, тъй като по този метод премахвате замърсяванията, бактериите, които могат да попаднат по лицето.

Заблуда № 3: Използвате абразивни артикули

Почистването и ексфолирането са две разнообразни неща. Препоръчва се разчистване на кожата два пъти на ден, ексфолиране най-много 1-2 пъти на всеки седем дни (в взаимозависимост от вида кожа). Хората с кожни проблеми считат, че нападателният артикул ще свърши по-добра работа. Прекалено грубото разчистване с артикул, който има абразивни частици, обаче може да провокира раздразнение.
 Антиоксидантите, от които кожата ни има потребност за бляскав и блестящ тип Антиоксидантите, от които кожата ни има потребност за бляскав и блестящ тип
Поддържайте кожата да наподобява млада допустимо най-дълго. Вероятно всеки от нас мечтае за това. Но по какъв начин да го създадем, в случай че непрекъснато чув...

Заблуда № 4: Практикувате измиване с контрастност

Температурата на водата в процедурата за разчистване също е значима. Някои са уверени, че има смисъл да се употребява гореща вода за отваряне на порите при разчистване, и студена вода за довеждане докрай на почистването, затваряне на порите. Топлата или студена вода предизвиква суха кожа, раздразнение, лющене.

Заблуда № 5: Прилагате правилото за двойно разчистване

Почистването на два стадия е техника на лекуване, възприета в Азия. Не всички специалисти обаче го споделят. Един артикул за разчистване на кожата е задоволителен. Много по -важно е да изберете верния артикул за вашия вид кожа.

Заблуда № 6: Нанасяте крем
 Тези 7 сигнала по кожата може да са признак за нещо съществено Тези 7 сигнала по кожата може да са признак за нещо съществено
Много постоянно появилите се кожни проблеми алармират за съществени болести, за които не допускаме. Акнето може да подскаже дисбала...

Видът на почистващия артикул е от огромно значение. Можете умерено да разчитате на гел / пяна, а не на крем (балсам), тъй като вторият вид е по-трудно да се отмие и отчасти да остане върху кожата, като в същото време запушва порите, предизвика акне, нарушава хидратацията на кожата механизъм.

Заблуда № 7: Доверие на джаджи

Четките за разчистване на лицето би трябвало да бъдат допълнение към грижите за кожата. Замърсяването на околната среда форсира процеса на стареене, което има значение, когато на открито минават прекалено много коли. Но не използвайте джаджи прекомерно постоянно.

Заблуда № 8: Избягвате киселини

Киселините са същински другар на кожата. Можете да употребявате артикули с уравновесени съставни елементи всеки ден: салицилова, млечна, гликолова киселина. Това дейно и в това време нежно ще почисти кожата ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР