В компанията на останалите членове на журито Ваня Ламбева имаше

...
В компанията на останалите членове на журито Ваня Ламбева имаше
Коментари Харесай

Бизнесдамата Ваня Ламбева – жури на Мисис България 2023

В компанията на останалите членове на журито Ваня Ламбева имаше нелеката задача да отличи победителките в влиятелната конкуренция.

Както постоянно бизнесдамата направи усещане с изискания си жанр и фасон, появявайки се в блестящ тоалет и ефектни аксесоари към него.

Ваня Ламбева не е ново име в светските среди. Тя е единствената дама у нас, която е лицензиран бижутириен специалист. Страстта си към бижутата тя трансформира в своя специалност. Ламбева пътува по целия свят в търсене на най-красивите бижута и ентусиазъм за своята блестяща работа с тях. От години носителката на купата „ Мисис Дама на годината “ търгува със скъпоценни камъни и създава неповторим дизайн за специфични и определени клиенти

 Ваня е буен колекционер освен на бижута, само че и на творби на изобразителното изкуство.

Родена в София в фамилията на посланик. Дълги години е живяла в разнообразни страни по света. Завършила е английска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Била е кмет на с. Туден и е основател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя ”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата ”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР