В коментар специално за КМГ по повод проведената преди дни

...
В коментар специално за КМГ по повод проведената преди дни
Коментари Харесай

Десислава Дончева: Срещата на БРИКС подготви старта на изцяло нови икономически механизми за сътрудничество

В коментар особено за КМГ във връзка извършената преди дни в китайската провинция Дзянсу среща на страните от БРИКС, ръководителят на българо-китайската камара за индустриално развиване госпожа Десислава Дончева споделя своето мнение.

Тя разяснява развиването на връзките сред страните-членки на организацията, както и някои от най-важните насоки и акценти от срещата, които биха съдействали за възобновяване на световното развиване и съдействие.

В актуалната икономическа рецесия и поради неразбираемото бъдеще на процеса на възобновяване, БРИКС набира от ден на ден позитиви на световната икономическа сцена, изключително в навечерието на Четвъртата индустриална гражданска война, акцентира Десислава Дончева и изяснява този факт: „ Като вземем поради измененията, вследствие на дигитализацията в икономическия, финансовия и обществения живот на Китай и на другите страни, членки на БРИКС, то най-вероятно ще сме очевидци в най-скоро време на напълно въвеждане на цифрови валути ”.

Според нея, посланието от срещата в Дзянсу е „ нова динамичност за световно развиване “, „ нов проект “, „ по-тесни връзки и по-силни партньорства “, което значи, че се приготвят за пускане стопански механизми, които ще бъдат от напълно нов тип. Механизми, които ще доведат до усилване на икономическата непоклатимост на старините членки на БРИКС и техните интернационалните сътрудници.

Налагане на напълно цифрови валути в страните от БРИКС в действителност ще докара до напълно нова динамичност на световното икономическо развиване.

От друга страна ШОС се радва на огромен интерес за участие. А това е причина за „ резистентност на световната политическа сигурност, стопанска система, търговия и финанси “, както се твърди в двата отчета от срещата в Дзянсу, безапелационна е Десислава Дончева. и дефинира като доста значими и изнесените по време на срещата данни, а точно, че над 80% от хората в 25 огромни страни на пет континента са уверени, че страните от БРИКС имат доста добър потенциал за ръководство. Това, от своя страна е добра причина за по-добро и на по-високо равнище партньорство в световен мащаб.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР