В коментар пред БНР за наложените санкции на Делян Пеевски,

...
В коментар пред БНР за наложените санкции на Делян Пеевски,
Коментари Харесай

Бойко Рашков коментира санкциите на САЩ срещу Пеевски, Божков и Желязков

В коментар пред БНР за наложените наказания на Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков по световния закон „ Магнитски “ служебният вътрешен министър Бойко Рашков разяснява, че поради бездействието на службите и решения на политиците през годините сме сложени в унизителното отношение друга страна да ни споделя кои са корумпираните държавни чиновници у нас.

По мотив наличието в листата на американското Финансово министерство на заместител -председателя на Бюрото за надзор на СРС Илко Желязков Бойко Рашков прикани номиниралата го партия Движение за права и свободи да поеме отговорността за това и изрази очакване прокуратурата да поеме самодейността и да изиска да му бъде лишен позволява до класифицирана информация.

Успоредно с това вътрешният министър ще беседва с новия ръководител на ДАНС какво може да предприеме Агенцията в това отношение.

На въпрос ще одобри ли поканата за работна среща, която Иван Гешев му насочи през вчерашния ден, Рашков съобщи: „ Ще се срещна със идващия основен прокурор. Този основен прокурор е артикул на хората, които бяха оповестени през вчерашния ден от финансовото министерство на Съединените щати “.

Рашков добави, че не би приел покана за среща и от ръководителя на Антикорупционната комисия и някогашен обвинител №1 Сотир Цацаров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР