В коментар на интервюто на Бойко Борисов за FAZ, председателят

...
В коментар на интервюто на Бойко Борисов за FAZ, председателят
Коментари Харесай

Румен Петков готов да разобличи лъжите на Борисов във FAZ

В коментар на изявлението на Бойко Борисов за FAZ, ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков изрази подготвеност за диалог с публицист на немското издание, с цел да уточни всички изречени от премиера неистини.

„ Това изявление е върхът на Борисов. Това е неговият шедьовър в дисциплината „ политическа надменност “ в жанр „ свободен гьонсуратлък “. Това е постижение, което няма равно на себе си. Този презрян лъжец показва пред велика Германия, че има ампутирано възприятие за позор, че възприятието за политическо стеснение му е непознато “.

Петков акцентира, че немската аудитория би трябвало да има досег до истината и в полза на престижа на немското издание, то би трябвало да даде естрада и да показа същинското виждане за нещата в спалнята на министър-председателя.

„ Вестникът би трябвало да потърси отговор и на още няколко въпроса. Първо – за какво бездейства българската прокуратура. Второ – за какво българското Народно заседание месеци наред не откликва на настояването на Политическа партия АБВ да се образува парламентарна анкетна комисия, която да проверява случая, тъй като една парламентарна анкетна комисия посредством НСО, посредством Института по криминалистика и криминология ще даде доста бързо отговор на тези въпроси. Снимките от чекмеджето с 1 милион евро и няколко кюлчета злато бяха показани на 17 юни. Още на 20 юни предложих дамите, които са правили фотосите, да бъдат наградени с „ Пулицър “.

5 месеца му трябваха на страхливеца Борисов да признае, че това са фотоси, правени от дами, които, видите ли, го разочаровали и той се преориентирал към мъжете. Значи, първо той е разочаровал дамите, тъй като единствено жена, която е доста разочарована, доста недооценена може да направи такива фотоси. Това е афектирана жена, това е осквернена жена. Ако той, заради възрастовата си група, е решил да се преориентира, първата крачка я направи в петък. Те с министъра на околната среда се целуваха като прекомерно близки хора “.

Румен Петков сподели още, че страната, в която излиза изданието FAZ, би трябвало да е наясно, че мълчанието им оттук-нататък ги прави съучастници на Борисов.

„ Пропадането на Борисов се задълбочава. Ако Германия през днешния ден - канцлерът, Народното събрание и институциите в Германия, не схванат с какво събитие си имат работа, това е доста грозна оценка за тях - от това изявление нататък, за тях. Освен признанията за физическата преориентация на Борисов, имаме в действителност нещо доста впечатляващо - като му идвали гостенките, момчетата от НСО не им проверявал дамските чанти. Като гледа човек размера евра, тъй като той признава, че фотосите отразяват истината. Тя би трябвало да е влезнала със сак, тъй като вътре има един долап с пачки по 500 евра. Оставям встрани, че сакът би трябвало да е с усилени дръжки. Всички тези неща позорят освен България. От през вчерашния ден нататък те позорят Европа - Европейската комисия, Европейския парламент, Съвета на Европа. Ако Европа и Ангела Меркел замълчат в този момент, това би било показателно, че видът ръководство на Бойко Борисов е допустим “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР