В колата са пътували трима 19-годишни. На място е починал

...
В колата са пътували трима 19-годишни. На място е починал
Коментари Харесай

Черна Неделя! Масова Смърт По Пътищата На България!

В колата са пътували трима 19-годишни. На място е умрял единият от тях. Другият и водачът, който не има удостоверение за правоуправление, са в болница за оказване на незабавна здравна помощ. На лидера е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно произвеждане.

21-годишна жена е починала при злополука на пътя Аксаково - Игнатиево, на към 2 км преди Игнатиево, оповестиха от ОДМВР - Варна. Инцидентът е станал към 21.20 часа нощес. 20-годишната лидерка на лек автомобил " Ауди " губи надзор над ръководството на колата и се блъска в крайпътно дърво. Тя е получила съчетана контузия и остава за наблюдаване в Реанимацията на МБАЛ " Св. Анна ". Изясняват се аргументите и събитията към случая. Образувано е досъдебно произвеждане.

Какво да се направи против войната на пътя

През 2018 година имаме понижение на убитите по пътя, само че не сме удовлетворени от това с какви темпове вършим този индикатор по-нисък, съобщи през вчерашния ден вътрешният министър Младен Маринов. " Прави се доста, само че в никакъв случай не е задоволително. Въпреки понижението на убитите ние не сме удовлетворени от темпото, с което се понижава смъртността по пътищата и продължаваме да вършим старания, в това число и със основаването на Държавна организация пътна сигурност, което има за цел да координира по-добре дейностите на институциите ", сподели Маринов, представен от Българска телеграфна агенция.

" Не е единствено до напъните на институциите - ние можем да покажем казуса, с цел да се стигне до решения, само че в случай че не вземат участие хората и всеки един участник в придвижването, няма да сме толкоз ефикасни. Нашите старания са на първо място да държим във фокуса на обществото този проблем, тъй като той в действителност е сериозен ", сподели министър Маринов. По думите му не е обикновено в мирна европейска страна да умират всекидневно по двама, трима, даже четирима души, а има в някои дни и по повече.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР