В Код Спорт“ тази неделя (6 ноември) от 12:00 ч.

...
В Код Спорт“ тази неделя (6 ноември) от 12:00 ч.
Коментари Харесай

Теодор Салпаров и Луис Фернандес – тази неделя в „Код Спорт“

В „ Код Спорт “ тази неделя (6 ноември) от 12:00 ч. в ефира на RING следва извънредна среща с волейболния кумир Теодор Салпаров, който ще повдигне завесата към персоналния си живот. Либерото на „ Хебър “ ще разяснява и най-актуалните въпроси от света на волейбола.

От Испания ще се включи Андрей Демирев, с цел да заключи отзивите и мненията след края на груповата фаза в Шампионска лига. Защо представителите на Ла Лига разочароваха на европейската сцена и към елиминациите продължи само „ Реал “ (Мадрид)?

Зрителите на RING ще видят специфичен репортаж от Истанбул, където майсторите във ветроходния спорт си дадоха среща за влиятелната „ Президентска регата “ в турския мегаполис.

Пред камерата на „ Код Спорт “ извънредно ще застане и френската футболна легенда Луис Фернандес. Той е първенец с „ петлите “ от Евро’84 и познава чудесно славния ПСЖ, тъй като има стабилен престой на „ Парк де Пренс “ и като състезател, и като треньор.

В рубриката „ Звезден рожденик “ тази седмица мястото е отредено за сензацията в маратона Елиуд Кипчоге.

Не пропускайте „ Код спорт “ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (6 ноември) от 12:00 ч. единствено по RING!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР