В коалицията от Има такъв народ бяхме сами срещу всички.

...
В коалицията от Има такъв народ бяхме сами срещу всички.
Коментари Харесай

Митева: В коалицията от „Има такъв народ” бяхме сами срещу всички

В обединението от „ ИТН ” бяхме сами против всички. И това го казвахме доста ясно още, когато бяхме в нея. Сами бяхме и в Народното събрание. Това сподели в „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS Ива Митева от партията на Слави Трифонов.

„ Сами бяхме и когато оттеглихме нашите министри. Сами, по средата, отхвърлени от всички. Знаете ли по какъв начин е да се движите по коридорите и никой да не желае да ви огледа и да приказва с вас, тъй като сте им разрушили спокойствието и ги изпращате на избори и идва нерешителност и неустановеност за тях ”, добави тя.

По думите на Митева гласоподавателите схващат държанието на партията от последните месеци. „ Когато стартираме да беседваме с тях, ни схващат, на моменти самите ние имаме подозрение дали пък не трябваше да продължим. Когато схванат по какъв начин са вървели връзките ни в обединението и Народното събрание, споделят, че това е бил верният път ”, изясни тя.

Представителят на Има Такъв Народ акцентира, че за първи път в 47-ото Народно заседание е видяла да се одобряват закони без работни групи и без разискване. „ Като че ли им беше неловко, че някой може да им даде съвет и някой да каже нещо и те да се окаже, че не знаят. А това е уязвимост несъмнено. Така не се работи ”, посочи Митева.

Гледайки акцията и резултатите, нейното мнение е, че някогашната четворна коалиция няма да има 121 гласа, с цел да има държавно управление. „ Някои партии могат да са и в лявото, и в дясното и да блокират по този начин, че да не може да се направи в нито една посока парламент. Дано да бъркам ”, сподели още Митева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР