В коалиция с Продължаваме промяната“ може да влезем, само за

...
В коалиция с Продължаваме промяната“ може да влезем, само за
Коментари Харесай

Борисов готов и за кабинет с „Продължаваме промяната“, но в краен случай

В коалиция с „ Продължаваме промяната “ може да влезем, единствено с цел да потърсим метод за излизане от рецесията. Готови сме на всевъзможни взаимни отстъпки в името на страната.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с новоизбраната парламентарна група и партийни деятели, предавана онлайн във фейсбук.

Той прикани още веднъж партиите в Народното събрание да беседват в опит за реализиране на единодушие. Повод за това стана отхвърли на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия да вземат участие в инициираните от ГЕРБ политически срещи с посредничеството на Росен Плевнелиев и Соломон Паси.

„ Няма смисъл да се приказва за първи, втори и трети мандат – това не е почтено към хората. Не е почтено да се губи време. Без диалози няма смисъл да продължаваме мъката, а да отиваме на избори. Не желаеме страната да продължи да живее в безпорядък “, съобщи Борисов.

И още веднъж предложи „ тези, които сме били някакви, се дръпваме обратно, специалистите да се излъчат и да преодолеем зимата. Без държавно управление на националното единодушие нищо не може да се случи “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР