В книгите и учебниците, в които ще бъде написана историята

...
В книгите и учебниците, в които ще бъде написана историята
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: признанието на Украйна за българската помощ

" В книгите и учебниците, в които ще бъде написана историята на тази война в цялостния й размер, ролята на България, мисля, ще получи доста висока оценка. " Това съобщи в изявление за съветската журналистка Юлия Латинина Михаил Подоляк - главният и най-известен консултант на украинския президент Володимир Зеленски. Така на процедура той удостовери информацията от преди дни в следствие на немския " Ди велт ", в което се твърдеше, че България е една от страните, които е помогнала най-вече с оръжие и муниции на Украйна в началната фаза на войната. 

Следващият длъжностен министър председател ще бъде остарелият - Гълъб Донев. Това съобщи президентът Румен Радев по време на дълго изявление пред " Дарик радио ". Той опита да отговори и на въпроса за какво е връчил мандата на Българска социалистическа партия. По думите му когато се взема решение за връчване на мандат, се проучват всички вероятни обстановки, проучват се аргументите, които биха могли да доведат до взривяване на една коалиция в нейния зародиш. Отново приказва и за помощта за Украйна и за какво е срещу България да изпрати оръжие на една непредизвикано нападната страна. 

" До месец, месец и нещо " прокуратурата ще завърши две от основните си следствия - това за хипотетичните кюлчетата в спалнята на Бойко Борисов и това за хипотетичната му къща в Барселона. Това разгласи персонално основният прокурор Иван Гешев пред Българска национална телевизия. Тези две каузи се точат към този момент две години и няма съвсем никаква обществена информация по тях. 

Американското държавно управление ще разгласи съветската частна военна акция (ЧВК) " Вагнер " за транснационална незаконна организация, заяви представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби. Малко по-късно самият началник на организацията - Пригожин, реши да напише отворено писмо до Белия дом с един-единствен въпрос. 

И най-после - нещо значимо за всички консуматори. Банките имат право да блокират сметки, в случай че не сме актуализирали персонално в границите на една година информацията за адреса, персоналната карта и телефонния номер. Това стана ясно след съвещанието на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР