В книгатаавторът разказва историята на своя род, за София през

...
В книгатаавторът разказва историята на своя род, за София през
Коментари Харесай

При голям интерес проф.П.Стоянович представи книгата си „Несвършващо време. Спомени“ във Враца

В книгатаавторът споделя историята на своя жанр, за София през 70-те, 80-те и 90-те години, за пътуванията и усещанията си от Виена, където следва история, а по-късно пази и докторат по философия.

За първи път той споделя в детайли за Иван Стоянович - Аджелето и доктор Петър Стоянович, за „ битката с домашните митове “, за родителите си – Иван Стоянович, кинокритик, публицист и публицист, и актрисата Ани Бакалова, за персоналните си мемоари от „ благините на социализма “, както ги назовава с подигравка.



В спомените си той споделя за историите от учебния интервал, казармата и висшето си обучение, както и за следването си в Германия, където идва с 30 $ в джоба.

За отговорността на писателяи спомените, като отражение на персоналната история - чуйте повече в първия прикачензвуков файл.

За слушателите на Дарик проф. П.Стоянович показа, че " Несвършващото време е персоналната история на създателя и от време на време тя даже може да допре или не читателя. Но значимото е, всяка история да е достоверна и да отразява действително отминалото време.- чуйте във втория прикачен файл
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР