В книгата си Кодово име: Живот“ Ваня Червенкова описва няколко

...
В книгата си Кодово име: Живот“ Ваня Червенкова описва няколко
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО! Ваня Червенкова разкри своя воден ритуал за УСПЕХ

В книгата си „ Кодово име: Живот “ Ваня Червенкова разказва няколко прелюбопитни обстоятелството, които до този миг ревниво е пазила.

За никого не е загадка, че тя е една от най-успелите родни бизнесдами, а името и е синоним на благосъстояние. Каква обаче е нейната персонална формула за триумф? Оказва, се че с изключение на доста труд, упоритост и бизнес усет, Ваня практикува и един характерен способ. Той е в детайли разказан в книгата и, само че главно става дума за обред обвързван със силата на водата и паметта на клетката на човешкия организъм. Ето какво споделя тя в свое изявление за вестник “Телеграф ”:  

Става въпрос за един способ, който аз от дълги години упражнявам и той е прекомерно фрапантен за някои хора с по-слаба душeвност или физика. Става въпрос за едно лечебно недояждане, като ние одобряваме чиста вода, непреминала през каптаж и неосквернена от човешки сили – вода от чист извор. Тъй като нашето тяло се състои от 65-70% вода и 80% вода в мозъка, а водата е най-добрия носител на информация, метода е обвързван с обред, в който се пречиства организма – потапяне в супер студена вода, в която сърцето стопира за момент /за няколко секунди/. Това е аналога на оня програмен продукт, който оправя бъговете в нашите компютри. Всъщност,  нашият организъм е свръх компютър с доста опция и висок потенциал. Много в детайли разказвам това в своята книга.

 

 

Аз самата преборих огромен аденом в хипофизната жлеза. Самата аз го върша всяка година и всякога това ми дава нови сили, нов късмет и нов шанс. Нещо като в действителност изчистване на грешките в паметта на организма и започване на нова глава и нов живот. Той може да помогне на хората освен да се излекуват от доста заболявания, само че и да донесе извънредно доста шанс “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР