В книгата си Бъди полезен Арнолд Шварценегер разкрива визията си

...
В книгата си Бъди полезен Арнолд Шварценегер разкрива визията си
Коментари Харесай

Ето как Шварценегер възпита умни и предприемчиви деца

В книгата си " Бъди потребен " Арнолд Шварценегер разкрива визията си за живота, само че апропо излиза наяве и какъв брой непоколебим татко е бил на петте си деца. 

В едно от интервютата във връзка творбата му той споделя по какъв начин щерка му Катрин два пъти си оставила обувките не на място. Третият път той без да се колебае ги хвърлил в камината. Малката се разплакала, само че повече в никакъв случай не посмяла да се разхожда с тях в къщата. Събувала ги тъкмо до вратата. 

Друг път засякъл сина си Патрик, че не си е оправил леглото. Тогава " Конан варваринът " се ядосал, отворил вратата към терасата, след което със размах вдигнал матрака дружно с чаршафите и възглавницата и артистично ги изхвърлил през балкона. 

Съпругата му Мария го подкрепяла и упорствала за желязна дисциплинираност в учебно заведение. Благодарение на това през днешния ден те се гордеят с петимата си наследници. 

В годините по-късно доста от тях изразявали предпочитание да станат артисти, само че Шварценегер ги предизвестил, че до момента в който не стартират да се устоят с кино, ще би трябвало да работят крепко. 

В интервютата си във връзка книгата той споделя, че в никакъв случай не е чакал да печели от филмите си. 

  " Направих първия си милион $ от недвижими парцели през 70-те ", аргументира се " Терминаторът ".

Според него в днешни пари това прави към 20 млн. $. Благодарение на този съвет, децата му се впуснали в бизнеса и през днешния ден са считани за много сполучливи бизнесмени.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР