В китното родопско село Девесилово ме посрещнаха изключително гостоприемно, като

...
В китното родопско село Девесилово ме посрещнаха изключително гостоприемно, като
Коментари Харесай

Караянчева в родопско село: Тези прекрасни хора ми дават силата и енергията да продължавам напред

В китното родопско село Девесилово ме посрещнаха извънредно гостоприемно, като своя.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, която е на посещаване в Родопите. Ето какво още показа тя:

"Разговаряхме за живота в дребните обитаеми места, за трудовия делник на хората и доверието им в дейностите на държавното управление за запазването на живота, здравето и приходите на хората във време на пандемия, политически противодействия и митинги. Тези прелестни хора ми дават силата и силата да не преставам напред ".



Малко по-късно тя направи нов пост в обществената мрежа.

"Разположено до гръцката граница село Егрек е райско кътче с неповторима природа и необикновено великодушни, работливи и приветливи хора. Възхити ме тяхната спонтанност, връзката им със земята, благият им диалект. Такива същински хора, поданици на дребни обитаеми места в мъчно налични планински региони, ме стимулират да не спирам да работя за по-доброто бъдеще на Родопите ", безапелационна е Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР