В Китай стартираха продажбите на фитнес гривната Xiaomi Mi Band

...
В Китай стартираха продажбите на фитнес гривната Xiaomi Mi Band
Коментари Харесай

Започнаха продажбите на фитнес гривната Xiaomi Mi Band 3 със зареждане от слънцето

В Китай стартираха продажбите на фитнес гривната Xiaomi Mi Band 3 с богата функционалност и напълно ниска цена.
Най-интересната специфичност на новата спортна гривна е нейната цена – едвам $17. Досега нито един фитнес тракер на тази компания не е бил толкоз на ниска цена. Възможностите на новото устройство на Xiaomi напълно подхождат на гривната Samsung Gear Fit2 Pro, която обаче коства към $130.



Xiaomi Mi Band 3 разполага с 1,5-инчов Super AMOLED екран със сензорно ръководство. Производителят акцентира, че когато се употребява в безоблачен ден, устройството се зарежда от слънчевата светлина и не се постанова включването на зарядно.

На противоположната страна на гривната са сложени редица датчици, които с висока акуратност мерят пулса, равнището на напрежението и количеството вода в организма. Вградена е поддръжката на над 20 типа спорт – тичане, футбол, корабоплаване, езда, алпинизъм и други. Фитнес гривната има отбрана от клас IP68 и може да се употребява във вода на дълбочина до 50 метра.



Xiaomi Mi Band 3 има Wi-Fi 802.11ac модул за включване към интернет без смарт телефон и Bluetooth 5.0 LE за синхронизация с другите мобилни устройства. Възможно е потреблението на NFC с поддръжката на Гугъл Pay, AliPay и Mi Pay.

Смарт гривната Xiaomi Mi Band 3 към този момент се продава в китайските онлайн магазини при цена към $17 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР