В Китай крадец задряма по време на обир и събуди

...
В Китай крадец задряма по време на обир и събуди
Коментари Харесай

Крадец, заспал по време на обир, събуди собствениците с хъркането си СНИМКИ

В Китай апаш задряма по време на грабеж и разсъни собственичката на къщата със мощното си хъркане. 

Крадецът нахлул през прозореца на къща в югозападната китайска провинция Юнан към среднощ на 8 ноември с желание да извърши обир. Той обаче трябвало да поправя проектите си, когато схванал, че притежателите на къщата още не са си легнали. Нападателят решил да изпуши една цигара в обособена стая, изчаквайки ги да заспят, оповестява SCMP.

Собственичката на къщата, на име Танг, спяла с бебето си, когато се събудила от мощно хъркане. Първоначално тя не му придала никакво значение, сбъркайки го с звук от къщата на съседа. След това обаче жената забелязала, че хъркането става все по-силно. Китайката отишла да измие шише с мляко за бебето си и решила да огледа къщата. След това намерила крадеца надълбоко задремал на пода в друга стая.
 Крадец заспа в къща, която искаше да ограби, прекомерно смешно, китайска полиция, провинция, ограби къща, крадецът хъркаше, хъркаше мощно Пристигналите служители на реда задържали мъжа, като открили, че е рецидивист. 
Шашнатата майка извикала незабавно брачна половинка си. Пристигналите служители на реда задържали мъжа, като открили, че е рецидивист. Той бил осъждан за кражба през 2022 година и бил освободен от пандиза през септември.

" Това е прекомерно смешно. Крадецът докара полицията до прага си ", разяснява консуматор на обществените медии историята.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР