В Китай екзекутираха двойка, която е хвърлила двете си деца

...
В Китай екзекутираха двойка, която е хвърлила двете си деца
Коментари Харесай

Китай екзекутира двойка, убила двете си малки деца

В Китай екзекутираха двойка, която е хвърлила двете си деца от прозореца на жилищна постройка, съобщи Би Би Си.

Джан Бо - бащата на децата - и Йе Ченгчен бяха приети за отговорни за убийството на двегодишното момиченце и едногодишното момченце през 2020 година

Джан е почнал спекулация с Йе, а по-късно се е развел със брачната половинка си и е почнал да заговорничи за убийството на децата си.

Върховният съд на Китай е нарекъл претекстовете на двойката " извънредно злонамерени ", като е подчертал " жестоките им способи ".

Двойката беше екзекутирана в югозападния град Чунцин. Не е ясно по какъв начин е била осъществена изтезанието, макар че смъртните присъди в Китай се извършват най-вече посредством смъртоносна инжекция или разстрел.

Джан е почнал " несъответствуваща " връзка с Йе, без да я осведоми за фамилния си или наставнически статус, само че Йе е траяла да се вижда с него, откакто е разбрала истината, съобщи съдът.

След като Джан се развел със брачната половинка си през февруари 2020 година, Йе към момента гледала на двете деца като на " спънка да се омъжи за Джан и задължение за бъдещия им взаимен живот ".

Йе неведнъж заплашвала Джан да извърши убийствата, които те заговорничели да инсценират като инцидентно рухване. На 2 ноември 2020 година Джан изхвърлил децата си през прозореца на жилището си от 15-ия етаж.

Новината за изтезанието им бързо стартира да се трансформира в тренд в китайската обществена медия Weibo, привличайки стотици милиони гледания.

" Напълно го заслужават за закононарушението си ", гласи един от мненията в Weibo, харесан над 30 хиляди пъти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР