В Кирил Петков разпознах нещата, които искам да виждам в

...
В Кирил Петков разпознах нещата, които искам да виждам в
Коментари Харесай

Собственикът на „Еконт“ обясни защо тръгва към парламента с ПП

В Кирил Петков разпознах нещата, които желая да виждам в един водач, разгласи в студиото на „ Лице в лице “ предприемачът и притежател на „ Еконт “ Николай Събев, който ще води листата на „ Продължаваме промяната “ в Русе.

Преди дни някогашният стопански министър уточни точно неговото име като евентуален министър на превоза. „ Имахме няколко часа полемики за това какъв брой е значимо да ускорим оборота на придвижване на артикули и пасажери и по какъв начин това ще усъвършенства виталния стандарт. Именно тези наши диалози са предизвикали Кирил да каже, че в случай че има опция би ме сложил на този пост. Няма договорка, има фантазии и те са близки до действителността “, разяснява Събев.

Той приел предлагането поради „ възхищението “ си от работата на служебния кабинет, в който Кирил Петков и Асен Василев бяха министри. Събев акцентира, че от началото на своя бизнес се старае да работи по модел, който да е самостоятелен от неговата персона: „. За да бъде самостоятелна тази компания и устойчива, аз не допусках тази бизнес конструкция да бъде употребена за политически и други цели, тя е единствено бизнес и с наслада споделям, че тя може да живее без мен “.

Според Събев „ 30 години българската страна е пренебрегнала развиването на транспортния отрасъл и обществените задължения на страната са близки до нулата “. По думите му пътищата „ би трябвало да се разтоварят “, като за задачата могат да се предложат на пътуващите подобаващи други възможности.

Относно програмата на обединението, предприемача изясни, че интензивно се работи по нея и има доста специалисти, които желаят да оказват помощ. Относно превоза, кой разяснява, че тя е изцяло подготвена.

Събев изрично отхвърли в миналото да е имал офшорна компания и с най-голямо наслаждение ще подпише контракта за честност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР