В киргизката столица Бишкек мъж ритна малкото си момче в

...
В киргизката столица Бишкек мъж ритна малкото си момче в
Коментари Харесай

Мрежата настръхна заради това ВИДЕО 18+ от разходката на баща и дете, вижте защо

В киргизката столица Бишкек мъж ритна дребното си момче в стомаха откакто то падна на улицата. Инцидентът е станал в квартал Улан-2, а видеото бе оповестено в мрежата от свидетел, след което доста консуматори порицаха неприемливото държание на родителя. " Вали сняг, а този мъж стои и гледа, до момента в който детето му лежи на земята в студеното време. Това е нещо напълно обикновено, нали? " - споделя създателят на видеото зад кадър. Тогава мъжът по този начин рита момчето, че то отлита встрани. След това той жестоко сграбчва детето за ръката и го води, след което снимащият отбелязва, че " такива родители не би трябвало единствено да бъдат санкционират ".

Шокиращата преживелица провокира бурна реакция в обществените мрежи. Потребителите във Фейсбук осъдиха дейностите на мъжа, приканиха той да бъде открит и осъден за жестокото малтретиране на детето.

Местното издание K-News прецизира, че полицията в страната е разкрила " героя " от видеото. Той в действителност се оказал бащата на детето. Мъжът е арестуван и ще бъде съден за безчинство.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР