В Киевска област беше арестуван един от заподозрените в грабежа

...
В Киевска област беше арестуван един от заподозрените в грабежа
Коментари Харесай

Украинци завързаха за дърво и изнасилиха прочута чуждестранна пътешественичка, поискала да види Чернобил

В Киевска област беше задържан един от обвинените в грабежа и изнасилването на чужденка, пишат локалните медии. 24-годишният незает украинец споделил, че не е желал да извърши закононарушение, само че решил да се възползва от обстановката.

На 10 юли 24-годишното момиче стигнало до контролно-пропускателен пункт " Дитятки " на границата на отчуждената зона Чернобил и споделило, че двама мъже я изнасилили и ограбили. Тя ги помолила да я отведат до границата с Беларус. Момичето пътувало на автостоп. Била в Украйна единствено няколко дни и считала да продължи в Беларус.

Шофьорът и пасажерът на Жигули, които спрели, се съгласили да я заведат до границата. Новите другари я поканили да посети отчуждената зона. Момичето се съгласило. Около час обвинените минавали по странични пътеки, заобикаляйки защитата на територията, а по-късно я завързали за дърво с колани и я изнасилили.

Момичето съумяло да се освободи и да излезе на пътя. На контролно-пропускателния пункт й оказали помощ и извикали полиция.

Жертвата се оказа известна блогърка. Тя е посетила към 50 страни. Пише за приключенията си в обществените мрежи.

Срещу обвинените е намерено углавно дело. Идентичността на втория извършител е открита, той се търси.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР