В Киев премиерът Николай Денков посети разрушенията в Соломянския район,

...
В Киев премиерът Николай Денков посети разрушенията в Соломянския район,
Коментари Харесай

Николай Денков влезe в блок в Киев, унищожен от балистична ракета преди Нова година

В Киев министър председателят Николай Денков посети разрушенията в Соломянския регион, породени от съветския обстрел по време на новогодишните празници. На 2 януари парчета от балистична ракета е поразила 8-етажна жилищна постройка, като са нанесени вреди по домовете на 321 фамилии.
 
 В Киев министър председателят Николай Денков посети разрушенията в Киев В Киев министър председателят Николай Денков посети разрушенията в Киев Източник: Фейсбук
В офанзивата са починали мъж и жена. 7 жилището са изцяло унищожени. В разследване на масираната офанзива по украинската столица с ракети и дронове са зародили пожари и опустошения в девет региона.
 
 В Киев министър председателят Николай Денков посети разрушенията в Киев` В Киев министър председателят Николай Денков посети разрушенията в Киев` Източник: Фейсбук
Денков дойде в столицата на Украйна с трен тази заран. В българската делегация са също министрите на правораздаването, на околната среда и на енергетиката - Атанас Славов, Юлиян Попов и Румен Радев, заместник-министрите на защитата и на външните работи - Станимир Георгиев и Тихомир Стойчев, както и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР