В Киев, близо до правителствения квартал, се чуха звуци от

...
В Киев, близо до правителствения квартал, се чуха звуци от
Коментари Харесай

AP: Стрелба в правителствения квартал на Киев! Зеленски е там ВИДЕО

В Киев, покрай държавния квартал, се чуха звуци от изстрели. За това написа организация АП. Подробности към момента не са предоставени.

Припомняме, по-рано през днешния ден българският министър председател Кирил Петков описа пред медиите в Брюксел за прочувствения диалог, в който онлайн се присъединил и президентът Зеленски, който е бил в бункер. Той приключил с думите: " Не знам дали ще ви видя още веднъж отново ". " Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ и поддръжка, може да не е жив в идващите 48 часа ", сподели министър председателят Петков.
Според немското държавно управление президентът на Украйна сега е в Киев. Това заяви представителят на кабинета на министрите на Германия. По-рано през днешния ден CNN заяви, че украинският водач е отведен в бункер, защото съветските войски се доближават към Киев. Беше обявено също, че той не се е свързал с италианския президент, макар че са имали уречен диалог.
Преди това в обществените мрежи се появи фотография на Зеленски от фронта.

Междувременно стана ясно, че отново в Киев БТР съзнателно се е врязал в кола, за благополучие са избавили индивида вътре:

По-рано Topnews заяви, че Министерството на вътрешните работи на Украйна е издало към 10 000 картечници на жителите на Киев.

На този декор украинският президент Владимир Зеленски сподели къде е бил от началото на съветската интервенция в Украйна. Според водача на Украйна той остава в Киев, а фамилията му е в Украйна.

Той не посочи къде тъкмо са околните му в този момент, само че увери, че са били в родината си.

„ Моля жителите на Киев да бъдат деликатни, да съблюдават разпоредбите за полицейски час. Оставам в държавния квартал дружно с всички, които са нужни за работата на централната власт “, ​​каза Владимир Зеленски.

Mash оповестява, че на разузнавачите на Руската федерация е дадена специфична заповед. Те би трябвало да попречат на Александър Турчинов да избяга от Украйна. Според източник от Министерството на защитата е очакван демонстративен развой против Турчинов за военни закононарушения и експлоадирането на войната в Донбас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР