В Кемерово младеж на име Евгени успява да спаси 30

...
В Кемерово младеж на име Евгени успява да спаси 30
Коментари Харесай

Това е героят от Кемерово, видял подпалвача и спасил 30 деца, историята на подвига му се препредава от човек на човек

В Кемерово юноша на име Евгени съумява да избави 30 деца. Историята на неговото мъжество се препредава от човек на човек в обществените мрежи. 

Евгени работел като фотограф във компания, организираща детски празненства. Офисът му се намирал наоколо до киносалона.  В момента Евгени е основен свидел на следствието и твърди, че подпалвачът е 12-годишно момче , което е провокирало преднамерено пожара, като и по-рано денем се е пробвало да възпламени атракциона. Според него момчето се е избавило, написа МК.ру и Блиц.

Когато публицистите го потърсили, с цел да опише за подвига си, той помолил да не оповестяват семейството му, тъй като е съумял да избави " едвам " 30 детски живота, а не всички. Дори и не могъл да си намерения, че в другите зали са останали заключени още деца.

Когато почнал пожарът, Евгени бил един от първите, които забелязали дима. По някакво изумително стичане на събитията в реквизита си имал противогаз. И това, което служило за " играчка ", изиграло решаваща роля за спасението на децата.

Покрай работата си Евгени имал опит с малчуганите и знаел по какъв начин да събере децата на едно място и по какъв начин проведено и бързо да ги изведе на открито. Извикал им да дойдат бързо при него, след което ги повел надолу към избавителните изходи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР