В Казахстан се появиха информации, че Левски се интересува от

...
В Казахстан се появиха информации, че Левски се интересува от
Коментари Харесай

Мъри води казахстанец в Левски?

В Казахстан се появиха информации, че Левски се интересува от капитана на Кайрат и национал на страната Бауржан Исламхан, написа " Тема Спорт ". Треньорът на " сините " Станимир Стоилов е работил с атакуващия халф в селекцията на някогашната руска република.

Наставникът на Левски харесва доста качествата на футболиста и е декларирал предпочитание още веднъж да работи с него. Мъри изрично отхвърли слуховете пред локалните медии, само че те настояват, че до края на годината може да се реализира сходен трансфер.

" Това не е правилно ", съобщи наставникът на столичани пред sports.ru. От Левски към този момент са набелязали трима играчи за зимната си селекция.

Любопитното е, че сега Бауржан Исламхан изтърпява наказване за приложимост на допинг. Санкцията му изтича в края на годината и съгласно информацията Стоилов е поканил 29-годишния състезател да се причисли към Левски през зимата със свободен трансфер. За последно националът на Казахстан е бил част от отбора от ОАЕ - Ал Аин, само че след наказването ще може да премине без трансферна сума в идващия си клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР