В Каваци собственици алармират, че на територията им се извършват ...

В Каваци собственици алармират, че на територията им се извършват

Полиция на къмпинг Каваци‘ заради твърдения за незаконен строеж

В " Каваци " притежатели сигнализират, че на територията им се правят противозаконни строителни действия, за които те не са били известени . На място са положени кабели, построен е и краткотраен трафопост, заяви БГНЕС. Никой в региона обаче не е наясно какво тъкмо следва да се построява. Според притежателите, липсвал и Подробен устройствен план, който да дава опция за строителство.

За казуса е алармирана и полицията, която през днешния ден е направила инспекция на място . Малко след униформените е дошъл и юристът на някогашните притежатели на къмпинга - семейство Баневи, - Мирослав Стойков, който твърди, че компанията " Хелио турс " към този момент е спечелила всички правосъдни борби и е законния притежател на къмпинга.

По думите му от това лято, клиентите му имали желание да развиват къмпинг " Каваци " като влязат във притежание.

Според актуалните стопани обаче, извоюваните каузи са единствено против техния хазяин, а не против тях. Адвокат Стойков разгласи още, че досегашните наематели показват очевидно безчинство и не престават да правят противозаконни действия на територията. Той към този момент е алармирал община Созопол.

От своя страна кметът Тихомир Янакиев разяснява, че не е осведомен в детайли с проблема, само че все отново ще назначи инспекция за осъществяване на противозаконни действия. Спорът в къмпинга ще бъде прегледан и от РДНСК, писмо е изпратени и от регионалния шеф.
 Напрежение на
Напрежение на " Каваци " поради противозаконни постройки

Собствениците на каравани настояват, че не са били известени за събарянето

Само преди месеци имаше още веднъж напрежение на " Каваци " поради противозаконни постройки.

Миналата година имаше сходен проблем.

Източник: news.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg