В късния днешен следобед Виляреал посреща в двубой от 24-ия

...
В късния днешен следобед Виляреал посреща в двубой от 24-ия
Коментари Харесай

Виляреал - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?

В късния сегашен следобяд Виляреал посреща в дуел от 24-ия кръг на . " Жълтата " подводница излиза против водача от шестата позиция в класирането. В последния кръг на шампионата те победиха Бетис, а " Кралския клуб " надделя Гранада с 1:0.
Виляреал се намира единствено на 3 точки от зона " Шампионска лига ", въпреки да има мач повече от противниците. Вече в пет мача от Ла Лига отборът не е губил на своя " Ел Мадригал " - има 4 победи и едно тъждество.
Заради идния мач в Шампионска лига против ПСЖ, Реал евентуално ще бъде без своя голмайстор Карим Бензема през днешния ден. Нападателят не е напълно възобновен след травма и ще бъде съхранен за дуела в Шампионска лига. Карло Анчелоти не може да разчита и на Ферлан Менди.
Под въпрос за Виляреал е Жерар Морено, а Коклен и Пеня няма да вземат присъединяване в дуела. В последните 5 мача сред тези два отбора са записани 2 победи за " белите " и 3 равенства. Мачът Виляреал - Реал Мадрид стартира в 17,15 часа и ще бъде излъчен директно по Max sport 4. Можете да го следите .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР