В късния днешен следобед посреща в дербито на кръга в

...
В късния днешен следобед посреща в дербито на кръга в
Коментари Харесай

Барселона - Атлетико по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?

В късния сегашен следобяд посреща в дербито на кръга в . Двубоят стартира в 17:15 часа. Каталунците излизат на терена като пети в класирането, до момента в който противникът им през днешния ден е четвърти, имайки единствено точка повече (35:36).
Домакините не престават борбата си за попадане в зона Шампионска лига. Те бяха дейни през трансферния прозорец и се укрепиха с няколко попълнения - в отбора дойдоха Адама Траоре и Пиер-Емерик Обамеянг. Възможно е през днешния ден да забележим някой от тях в деяние.
В последния си мач в Ла Лига към този миг каталунците победиха с компликации Алавес. Атлетико пък се пребори за триумф с 3:2 над Валенсия в своя финален дуел. Въпреки това, напоследък съществува забележима липса на непоклатимост в представянето на " дюшекчиите ".
Статистиката не приказва в интерес на гостите - Барселона не е губила в 21 от последните си домашен мачове против Атлетико във всички шампионати. Двете последни срещи на " Камп ноу " сред тези противници обаче приключиха с тъждество.
И двата отбора имат кадрови проблеми преди конфликта. За Диего Симеоне под въпрос в срещата са Гризман, Кондогбия и Йоренте, а сътрудника му Шави не може да разчита на Ленгле, Юмтити, Фати, Роберто и Гарсия, а Депай е под въпрос. Дербито Барселона - Атлетико (Мадрид) ще бъде излъчено директно по Max sport 4, можете да го следите .
ВИЖТЕ ОЩЕ : !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР