В късните часове на вчерашния 11 април (вторник) е настъпила

...
В късните часове на вчерашния 11 април (вторник) е настъпила
Коментари Харесай

ОБРАТ: Ливърпул се оттегли от преговорите за Белингам

В късните часове на вчерашния 11 април (вторник) е настъпила смяна в договарянията сред Ливърпул и Борусия Дортмунд за подписа на Джуд Белингам. По-рано денем журналистът Ян Ооге Фьортофт беше споделил, че “мърсисайдци ” са отправили оферта за британския полузащитник, само че малко по-късно стана ясно, че от “Анфийлд ” са се отдръпнали от конкуренцията за 19-годишният полузащитник.

Английският футболист беше основната трансферна цел на клуба до този миг, като Юрген Клоп и щабът му се готви да пренареди селекцията в тима си след разочароващия сезон. Предполага се, че огромните средства, които е трябвало да отидат за Белингам са били пренасочени към друга цел.

Цената на договорката е била счетена за непостижима, откакто от Борусия (Дортмунд) поискали 130 милиона паунда. Тази сума щеше да отнеме забележителна част от средствата на Клоп за входящи прехвърляния, което нямаше да е идеалната инвестиция за Ливърпул поради обстоятелството, че се обрисува тимът да пропусне Шампионската лига през идващия сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР