В къщи всички чистим. Всеки има зона на отговорност. Аз

...
В къщи всички чистим. Всеки има зона на отговорност. Аз
Коментари Харесай

Румен Радев разкри голяма тайна, ето кой чисти в дома на президента

В къщи всички чистим. Всеки има зона на отговорност. Аз по този начин обичам. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, който се появи в Борисовата градина, с цел да се включи в акцията на bTV „ Да почистим България за един ден ”. „ Всеки би трябвало да чисти с ръцете си, с цел да разбере казуса. За да решим казуса, би трябвало да променим настройката си, да осъзнаем, че нашият общ дом е цяла България. Трябва да работим с децата, да осъзнават от дребни, че това е идея - да живеем в една чиста природа.

„ В политиката играя съгласно закона. Имаме конституция и закони, които би трябвало да се съблюдават. Моята игра е безусловно чиста. Ако някой продължава да играе по други способи с мен, аз не преставам по правилата”, сподели още президентът.

По тематиката със закупуването на нов изтребител за армията, Радев съобщи със страдание, че лобистите са постигнали своето. „ Конкурсът се връща в изходна точка и това значи дефинитивно да приземим 100-годишната ни авиация”, акцентира той.

От думите му стана ясно още, че надали ще подпише указа за назначение на определения от Висш съдебен съвет началник на Върховния административен съд Георги Чолаков.

По думите му най-логично е той да бъде определен от новия състав на Висш съдебен съвет. „ Старият състав на Висш съдебен съвет към този момент излъчи своя претендент. Ако му дадем късмет да бъде определен и от новия състав на Висш съдебен съвет, изборът ще бъде още по-легитимен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР