В къщата си в Бойково ще посрещне със семейството си

...
В къщата си в Бойково ще посрещне със семейството си
Коментари Харесай

На Коледа: Зико на агнешко в Бойково, Държиков вдига тост с ...

В къщата си в Бойково ще посрещне със фамилията си Коледа кметът на Пловдив Здравко Димитров. " Това е един от обичаните ми празници и постоянно държа да си го извозвам с най-скъпите за мен хора ", споделя градоначалникът.

Този път за празничната софра ще бъде изпечена агнешка плешка с едро нарязани и със златиста коричка картофи. Месото ще подготвя Меглена, брачната половинка на Зико. Майстор готвач е и тъстът ми Велко, похвали се Димитров. На сладка приказка към масата ще се съберат двете дъщери на кмета Мария и Рая, поканени са и сватовете. Преди това градоначалникът ще възпламени свещ в църквата и ще се помоли за мир и здраве на всички хора.

На Нова година отново със фамилията и другари Зико ще е в Стрелча.  " Харесвам този град, по-малката ми щерка може да се каже, че е израснала там, има къде да се разходиш ", изяснява кметът.



За ръководителя на Общинския съвет в Пловдив Александър Държиков Коледа е мотив да се види в спокойна конюнктура с двете си дъщери и внуците. А на 28 декември по традиция се събират с 4-5 другарски фамилии. „ Ще пийнем блестна ракийка, ще има скаричка и радостни приказки ”, предчувства приятните мигове консултант № 1. Обикновено там, където са приятелите му, има китара и песни -  български, македонски и доста рок.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР