В къщата на 41-годишната американска поп дива Бритни Спиърс изплашени

...
В къщата на 41-годишната американска поп дива Бритни Спиърс изплашени
Коментари Харесай

Феновете на Бритни Спиърс повикаха полиция в дома й! Защо?

В къщата на 41-годишната американска поп дива Бритни Спиърс изплашени почитатели извикали полиция през вчерашния ден. 

Една от последните фрапиращи прояви на странното държание на изпълнителката беше промяната на името й и деактивирането на страници в обществените мрежи. Затова почитателите на звездата, с цел да се уверят, че всичко е наред с нея, извикаха полицията в имението на звездата.

Малко по-късно Бритни Спиърс разгласява туит, в който признава, че загрижеността на почитателите я кара да се усеща неловко.

" Обичам и боготворя почитателите си, само че този път отиде прекомерно надалеч и на персоналното ми пространство беше посегнато. Полицията не влезе в къщата ми и когато дойдоха на портата ми, те бързо схванаха, че няма проблем и незабавно по-късно този случай влезе в новините, имах възприятието, че се пробват да ме сплашат и подиграват, а медиите още веднъж ме демонстрираха в неприятна и нечестна светлина “, обърна се към публиката американската звезда.

Освен това Спиърс изиска да почитат неприкосновеността на персоналния живот и персоналното й пространство, написа Variety.

— Britney Spears???????? (@britneyspears)

Бритни Спиърс реагира на позвъняването на полицията в дома й 

В мненията към туита на звездата почитателите й поддържаха позицията на певицата, като я помолиха за амнистия за породеното стеснение.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР