В къща в град Джорданвил, щата Ню ЙоркСлед двойното убийство

...
В къща в град Джорданвил, щата Ню ЙоркСлед двойното убийство
Коментари Харесай

Българин закла баща си и сестра си в САЩ

В къща в град Джорданвил, щата Ню Йорк
След двойното ликвидиране 22-годишният Майкъл Андреев опитал да си пререже гърлото

9-годишният му брат оживял

Българин с американски паспорт закла татко си и по-малката си сестричка в дома им в гр. Джорданвил в Съединени американски щати и опита да се самоубие. 9-годишния му брат е останал незасегнат след касапницата.

Сигналът за нещастието е бил подаден от съседи на 19 септември в 19,11 ч, стана ясно през вчерашния ден. Пристигналите на място служители на реда заварили 22-годишния Майкъл Андреев-младши в предния двор на къщата с порезна рана на врата. До него намерили нож, с който младият мъж се опитал да се самоубие. Когато влезнали в къщата, разкрили в локва кръв 67-годишния му татко Майкъл Дж. Андреев и 12-годишната София Трусова.

Дошли и медици от Спешна помощ, само че те единствено установили гибелта на жертвите. Униформените извикали хеликоптер, който откарал ранения Майкъл Андреев-младши в Университетската болница в Сиракуза, където е бил опериран. Веднага, откакто е бил изписан, е задържан, а съдът в град Харкимър го е оставил зад решетките с най-тежката мярка за задържане, без да му дефинира каквото и да е сума за парична гаранция.

Засега причинителят отказвал да уточни пред проверяващите повода за жестокото закононарушение. Андреев - младши е упрекнат за ликвидиране от втора степен и за незаконно владеене на оръжие.
Майкъл има и още двама братя, които живеели настрана от фамилията. Те незабавно са отпътували за Джорданвил, с цел да се погрижат за оживелия си 9-годишен брат, оповестиха от американската платформа GoFundMe, набираща средства за фамилията. Единият от тях следвал в Американския университет в България, другият се обучавал в академия на военно-въздушните сили на Съединени американски щати. Досега са събрани 5,500 $ от нужните 75,000, нужни за покриване на разноските за погребението на жертвите и за подкрепяне на грижите за по-малкото дете.

Ако бъде приет за отговорен, Майкъл - младши може да получи пожизнен затвор, тъй като смъртната присъда в щата Ню Йорк беше анулирана през 2004 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР