В каналите на bTV Media Group ще бъдат излъчени на

...
В каналите на bTV Media Group ще бъдат излъчени на
Коментари Харесай

Сблъсъците на "Арсенал" и "Милан" в Лига Европа - пряко в каналите на bTV Media Group

В каналите на bTV Media Group ще бъдат излъчени онлайн четири от най-интересните срещи от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа. Големият любимец за трофея " Арсенал " гостува на БАТЕ Борисов в Минск от 20 ч., директно по bTV Action.

По същото време в ефира на RING може да гледате семейството на " Лацио " на белгийския " Зулте Варелем " .

Веднага след него е завладяващият конфликт сред " Олимпик " Лион и " Аталанта " , а по bTV Action от 22:05 ч. другият суперфаворит " Милан " приема на " Сан Сиро " хърватския " Риека " .

Арсен Венгер отпътува за Минск без 10 от своите титуляри. Срещу БАТЕ френският експерт няма да разчита на Алексис Санчес, Александър Лаказет, Месут Йозил, Лоран Косчелни и други и се чака да излезе на " Борисов Арена " с много пробен състав. Това обаче не значи, че " Арсенал " е отписал шампионата, в противен случай. Преди няколко седмици Венгер съобщи, че към този момент е по-лесно да се класираш за групите на Шампионска лига, печелейки Лига Европа, в сравнение с да намериш място в топ 4 на Висшата лига.

Въпреки многомилионната селекция тимът на " Милан " показва неуверена форма от началото на сезона. Грандът победи " Аустрия " Виена безапелационно с 5:1, само че в Серия " А " редува мощни със слаби мачове. А дуелът с " Риека " може значително да предупредели бъдещето на наставника Винченцо Монтела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР