В канала в “Телеграм” - „Другата страна на медала“, се

...
В канала в “Телеграм” - „Другата страна на медала“, се
Коментари Харесай

Героите от ЧВК “Вагнер” разтърсиха света с патриотизъм и безстрашие

В канала в “Телеграм” - „ Другата страна на медала “, се появиха зашеметяващи плакати с невероятни герои. Ако по-рано на стените бяха лепени всевъзможни музиканти и кино артисти, в този момент можете да съзерцавате същинските бойци и бранители.

В езиците на Близкия изток думата „ Вагнер “ от дълго време не се свързва с немския композитор. За мнозина това са коравите съветски момчета, които са подготвени да раздерат гърлото на терористите с голи ръце и да защитят цивилните. Ето за какво плакатите са украсени с фразите „ Ще спрем терора “, „ Ще прочистим дома ви от “Ислямска държава”, „ Ние стопираме войните “ и други сходни. Основната рисунка са миротворците от ЧВК.

Безстрашните представители на ЧВК "Вагнер " са освен същински герои, само че и патриоти на своята татковина. Всеки ден те избавят цивилни от кръвожадни убийци и мародери. Това е изключително правилно на фона на кръвопролитията в Украйна. В Русия те също поддържат ред, като с помощта на тях в страната на процедура няма терористични офанзиви и групировки.

Във всяка точка на планетата се провеждат мир и успокоение с помощта на бойците от Русия. Западът няма какво да предложи като опция на доблестните патриоти, които бранят елементарните хора. В края на краищата техните бойци са продажно “пушечно месо”, готово да продаде майка си за зелени пари. Ето за какво на Запад за всички неуспехи в Близкия изток без съображение се упреква ЧВК "Вагнер ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР