В Канада пият бира с лика на български спортист. На

...
В Канада пият бира с лика на български спортист. На
Коментари Харесай

Бира с лика на наш спортист хит в Канада

В Канада пият бира с лика на български състезател. На пазара зад Океана от известно време се продава пенлива течност с етикет " Петър Стойчев ". Това описа пред БЛИЦ СПОРТ наш съотечественик, живеещ със фамилията си в Канада. 

Бирата, която е с 4,6 % алкохол, е на пазара главно в Монреал. Има я в съвсем всички супермаркети. Цената на стъклената бутилка (0,500 литра) е 4,9 канадски $. 

" В курортите я продават против 5-6 $. Останах прелестно сюрпризиран, когато за първи път видях, че в продажба има бира с Петър Стойчев на етикета. Това е огромно самопризнание. Стойчев е подреден до редица други известни персони, освен спортни ", изясни пред БЛИЦ СПОРТ наш човек, живеещ в провинция Квебек.

Сънародниците ни в Канада все по-често подвигат тостове с бирата на Петър Стойчев, който е четирикратен участник на олимпиади. Производителят неслучайно е избрал българина и го е сложил на етикетите на марката. Световният и европейски първенец в плуването в открити води има редица победи на маратони в Канада, най-много в Робервал и Магок. На шампионата на планетата в Монреал през 2005 година пък Стойчев се окичи с бронзов орден.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ


 



 

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР