В Канада 5 милиона пчели изпаднаха от камион и предизвикаха

...
В Канада 5 милиона пчели изпаднаха от камион и предизвикаха
Коментари Харесай

Пет милиона пчели изпаднаха от камион на магистрала в Канада

В Канада 5 милиона пчели изпаднаха от камион и провокираха безпорядък, оповестиха локални медии. На 30 август рано сутринта, покрай град Бърлингтън, кошери с пчели изпаднаха от камион, движещ се по автомагистралата Гуелф. Предполагаемата причина за случая са неприятно закрепени ленти фиксатори.

В резултат на случая беше открито, че голям рой от 5 млн. пчели свободно летят из региона. Полицията помоли жителите на околните къщи и пасажерите от преминаващите коли да затворят прозорците си от съображения за сигурност, а също по този начин предложи на пътуващите пешком да заобикалят региона. На мястото е пристигнала полиция, както и професионални пчелари.

Последните помогнали за примамването на пчелите в кошерите и ги върнали назад в камиона. Някои от служителите на реда бяха ужилени, само че никой от хората, които унищожиха следствията от случая, не бе отишъл в болница.

Отстрани на пътя пчеларите оставиха няколко кошера с вярата, че пчелите, които са отлетели далеко, ще съумеят да се върнат. След няколко дни кошерите ще бъдат взети оттова и превозени до местоназначението им.

По-рано беше обявено, че в Шотландия рой пчели завладя бар в центъра на град, след което притежателите трябваше краткотрайно да го затворят. Готвачи, бармани и сервитьори бяха принудени да се изтеглят през задния вход. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР